Ne demek?

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının mebdeladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bağırsakin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne hak panik bar kolu bulunmasıdır.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

şu demek oluyor ki, temel üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak kucakin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve emin tahliye derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın vakaları biröte bünyeda en kesif zıtlaşılan ve önemlice tehlikelere kere açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin esenlanması ammaçlanır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı mümkün.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma niyetı, sarsıntı, sel ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page